Dunjackor från Zalando

dunjackor från zalando// Här // Här // Här // Här //Här //

Ny blogg

Nya bloggen hittar ni här:
www.emmalindblom.se

Rea hos Cubus

Cubus emma lindblom// Slappt linne, perfekt förträning här // snygg bikini att bada i(med hopp om att det blir varmt) överdel här, underdel här // topp, perfekt för varma sommarkvällar här //

Nike Pro Shorts

Nike pro shorts zalando


Klicka på bilden för att komma till shortsen.

Nike Pro Splatter Capri, grey

Som ni vet beställde jag ett par Leg A See AOP i helgen och igår kom de med posten. Tyvärr var de väldig tighta och ifall jag beställt en större storlek hade det blivit alldeles för stora så de fick åka tillbaks. I paketet valde jag som alternativ att istället byta till dessa tights eftersom jag har den färgglada varianten och trivs super i dem. Hoppas det fungerar!
.

pro grey

Burn

linnett

Prisvärda Nike Leg-A-See AOP

NIKEEEE

Träningsbyxor

image

// Här // Här // Här// Här// Här //

Hejsan. Sitter just nu och kollar på tränings tights. Jag behöver verkligen ett par nya. Mina är hur utslitna som helst. Byxorna här ovan kommer ifrån nelly.com ooch visst är dom snygga? Mina favoriter är nog faktiskt de tigermönstrade i mitten. Jag brukar inte gilla djurmönstrade plagg men dom där hade jag inte tackat nej till!

Inspiration – Tränings kläder

wocSvart linne, Rosa vattenflaska, Casall linne, Vit Nike sport bh, Svart Nike sport bh, Rosa Nike sport bh, Svart sport bh

Gymkort på gång, är hur glad som helst! Imorgon ska jag upp på stan en sväng och kolla efter lite nya träning grejer men jag var tvungen att smygstarta genom att kolla lite redan nu på internet.

30% Rabatt hos Mad Lady

madlady// Vogue beanie // Dopeness croptop // Bitch Mode muscletop // Cola t-shirt // Homies tröja //

Klicka här för att komma till Mad Lady’s webshop