Remember you can’t reach what’s in front of you until you let go of what’s behind you.

weeeeeeeeell hello there.
Jag gjorde inget riktigt inlägg igår eftersom att jag kom hem klockan 8 på kvällen typ och då va det ju idol, sen glömde jag helt enkelt bort det, men la i allafall upp lite gifar och så!
men ah, igår va första lektionen på musikal linjen, för er som inte vet vad det är så är det typ en grupp med ungdomar som sätter ihop musikaler och deltar i lite små grejer, och vi har såklart lärare från dud och kulturskolan så nej det är inte bara ett ungdomsgäng som alla får vara med i, vi betalar för att få denna utbildning och det var en audition för att komma in!
så man kan väl nästan säga att vi som är med där en några av dom bästa på musik osv i Katrineholm i våran ålder (om man får vara så fräck och säga att man är bra på något)
Men i alla fall, det va skit kul! Speciellt dansen, har aldrig hållit på med dans förut så det är en helt ny grej för mig!

imorgon däremot kommer kungen till Katrineholm och vi musik klassare i 9an ska sjunga för honom lite grann, och min vokal ensamble som jag va med i förra året ska sjunga lite låtar också, så det kommer väl bli kul, men jag är ganska så förkyld och så, så man får väl se om man orkar gå hela dagen för idag har det varit jobbigt som fan.
men jaja, nu ska jag sluta detta seriösa inlägg med en liten gif! 

hare’ gött!

Inga kommentarer

Ingen har kommenterat Remember you can’t reach what’s in front of you until you let go of what’s behind you.
Kommentera