Nom nom

IMG_2370.JPG

Puss&Kram//Melliie

Julklapp till min pojkvän!

Min älskling fick sin julklapp utav mig precis,eftersom vi inte ses på julafton! Jag får hans på Måndag <3 men eftersom jag vet att han vill ha en riktigt snygg skidhjälm som kostar en del,så fick det bli 1000 kr och en fin text till honom som jag har skrivit. Han blev verkligen jätte jätte glad,men det visste jag ju redan att han skulle bli med :D nu ska vi kolla film<3 hörs imorgon!

Vi har även 11 månader tillsammans idag! <3

IMG_2346.JPG

Puss&Kram//Melliie

Älskar min säng!

Nu är allt förberett & min pojkvän kommer hit snart! Kommer bli en mysig kväll <3 vi hörs sen eller imorgon! Ha en bra fredag ;)

IMG_2366.JPG

Puss&Kram//Melliie

Sweet

Nu har jag förberett maten tills ikväll :) blir ostbricka med mamma & min pojkvän! Han kommer ju vid 6-7,mysigt ;) eftersom vi ska ha en mys kväll så blir det slapp outfit & inget smink,härligt ju! Men nu ska jag läsa bloggar och vila en stund tills min baby kommer ikväll <3

IMG_2363.JPG

Puss&Kram//Melliie

Färdigt!

IMG_2357.JPG

Puss&Kram//Melliie

Härligt!

Syrran bjöd oss på lunch och nu har vi precis köpt julgran så nu blir det hem & klä den! Hörs senare ;)

IMG_2349.JPG

IMG_2351.JPG

Puss&Kram//Melliie

Drinking jar

Jag älskar mina drinking jar som jag köpte igår,så himla mysiga att dricka ur dem! Kände att jag behövde något varmt att dricka sen ska jag se ett avsnitt av en serie innan jag ska fixa mig,syrran hämtar upp mig & mamma runt 1 sen blir det lunch och köpa julgran!

IMG_2344.JPG

Puss&Kram//Melliie

White nails

Så jobbigt att vara ensam hemma just nu,saknar min bäbis otroligt mycket! Men både mamma & syrran jobbar men dem slutar kl 12 & 13,sen ska syrran bjuda mig & mamma på lunch någonstans och efter det ska vi köpa julgran sen hem & klä den : ) ikväll vid 6 kommer min pojkvän också och stannar tills på måndag,underbart <3 har även målat mina naglar!

IMG_2339.JPG

Puss&Kram//Melliie

Varm choklad

Dricker varm choklad och kollar på tv med mamma <3 mysigt! När programmet är slut så ska jag kolla på ett avsnitt av serien jag kollar på,sen blir det sova för min del..

IMG_2316.JPG

Puss&Kram//Melliie

I miss you<3

Det värsta med att komma hem när man varit iväg är att min bäbis verkligen inte är här längre,han är borta. Tankarna bara snurrar och det känns som jag inte förstått att han är borta men ändå att jag förstår det. Jag saknar honom så otroligt mycket,så fort jag är ensam hemma så får jag nästan panik..jag kan inte riktigt koppla av,sånt har hänt nu dessa dagarna..och jag antar att det kommer att fortsätta så ett tag nu,men jag vet att han har det bra nu<3 jag bara saknar honom så mycket så jag mår illa,han var ju här bara för några dagar sedan? han låg ju här i sängen? nu är han verkligen inte här mer. min bäbis<3 jag saknar dig.

IMG_2096.JPG

Puss&Kram//Melliie