Idol nu!!!

IMG_6310.JPG

IMG_6308.JPG

Nom nom

Vart massa trevligt hos hans föräldrar :) blev massa kaffe sen handlade vi som sagt och nu har vi precis ätit,om en stund blir det idol!!!

IMG_6306.JPG

Framme!

Vart himla segt att köra idag,men nu är jag iallafall framme och snart ska vi till hans föräldrar lite snabbt sen ska vi inom och handla mat inför ikväll & helgen sen laddar jag såklart upp inför idol ;)

IMG_6304.JPG

Puh

Något som jag måste jobba bort är att om jag vet att jag ska iväg någonstans så blir jag riktigt jävla stressad,hela tiden xD utan anledning egentligen eftersom jag inte behöver stressa! Allt är klart förutom att mina byxor har 11 minuter kvar i tvättmaskinen sen ska dem in i torktumlaren och när dem är klara så åker jag..ingen stress behövs här lixsom haha..men det blir bra! är iallafall aldrig stressad när jag kör bil eftersom jag ALLTID håller koll när jag kör och även på andra eftersom jag inte litar alls på folk som kör ute i trafiken..men orkar jag innan jag åker så slänger jag upp ett inlägg till annars hörs vi senare när jag kommit fram!

IMG_6286.JPG

Redo

Sådär ja,duschat och sminkat mig! Nu väntar jag bara på att tvätten ska bli klar om 1 h så nu tänkte jag äta och kolla lite tv :) uppdaterar sen med dagens outfit! Måste hinna vila lite innan jag kör bara!

IMG_6255.JPG

IMG_6256.JPG

Tidsinställt inlägg

Just nu är jag på väg till jobbet,slutar 12:00 på fredagar! Efter jobbet blir det direkt hem för att duscha,fixa mig,gå igenom min packning och äta sen tar jag bilen till min älskade pojkvän och stannar tills på Söndag..kommer bli en jätte mysig helg! älskar att spendera tiden med min älskling. Men jag uppdaterar när jag kommit hem och gjort mig klar för att åka! <3

IMG_6180.JPG

Plus & Minus

+ Jag ser inga hinder i livet,jag ser utmaningar istället.
+ Imorgon åker jag till min pojkvän där jag ska spendera min helg.
+ Bloggen går hyfsat bra igen,dock inte så bra som förr.
+ Imorgon är det äntligen fredag,helg.
+ Jag har jobb på G,slutar på praktiken sista December.

- Det är sjukt kallt ute och jag fryser hela tiden.
- Jag har inget chailatte pulver hemma,suck.

10441069_796273447080887_3750974628664734215_n

Månadsgivare

Fick precis hem ett brev angående att jag blivit månadsgivare till Cancerfonden,känns otroligt bra att jag gjorde detta. NI borde också bli månadsgivare,gör som mig och många andra..HJÄLP till,tillsammans besegrar VI cancer<3

IMG_6235-0.JPG

Fixat!

Har precis målat mina naglar, blev svart & guld flingor på ett finger!

IMG_6230.JPG

IMG_6233.JPG

Pumpafrön!

Mamma & syrran fixade vår pumpa för någon dag sedan och då sparade vi frönen,sköljde rent dem & lät vattnet rinna av..sen la vi dem på en plåt med olija & salt och sedan in i ugnen..blev sjukt jävla gott ni måste testa om ni inte redan gjort det!!

IMG_6223.JPG