PS

Jag ser att jag fortfarande har mycket läsare kvar här på min gamla blogg..idag har det vart 480 st besökare jätte jätte roligt MEN jag har bytt blogg,detta är SISTA inlägget jag kommer att göra här på fames så följ min NYA blogg HÄR

Puss&Kram//Melliie

BYTT BLOGG!!

Nu har jag bestämt mig för att byta blogg,tackar fames för dessa åren här men nu är det dags att ta mig vidare till en annan bloggportal. Bloggen jag har här på fames kommer jag INTE att radera,den kommer alltså finnas kvar MEN nu hittar ni mig HÄR och inte på denna bloggen…så vill ni hänga med mig så klickar ni bara HÄR!

Puss&Kram//Melliie

Byta bloggportal?

Jag har funderat starkt på att byta bloggportal,men jag kommer inte riktigt fram till något. Jag har faktiskt redan skapat en helt ny blogg på en annan bloggportal redan,fixat och donat för att se vad det finns för alternativ på den portalen,men ingenting är säkert än eftersom jag inte kan bestämma mig för vilken jag ska välja. Men byter jag portal så kommer ni få information om det när det är bestämt..kan dröja dagar,veckor eller månader..kanske inte ens byter som sagt men får se vad jag kommer fram till!

IMG_8274.JPG

Puss&Kram//Melliie

Bjuden på fika.

Mötet på arbetsförmedlingen gick bra,men mer om det när det börjar närma sig. När jag kom hem så storstädade jag hela lägenheten och precis när jag vart klar så ringer min syster och säger att hon sitter i bilen utanför för att vi ska till Johan på hans jobb och fika,han hade köpt fika till oss så självklart hängde jag med dit! Nu kom vi precis hem igen och jag ska strax hoppa in i duschen,jag har vart otroligt duktig idag ju ;)

IMG_8337.JPG

IMG_8343.JPG

Puss&Kram//Melliie

Arbetsförmedlingen.

Vaknade för en stund sedan och har precis fixat mig :) ska på möte hos arbetsförmedlingen kl 11! Men nu blir det varm choklad på balkongen. Efter mötet ska jag köra mamma till jobbet sen ska jag hem och storstäda lägenheten osv,sen kommer syrran hem runt 1 också..får se om jag ringer Johan sen och ser om han vill komma på kaffe med :D vi hörs sen!

IMG_8305.JPG

IMG_8306.JPG

Puss&Kram//Melliie

Sweet.

Åh vad vädret är tråkigt idag,det både snöar & regnar. Imorse körde jag mamma till jobbet så hon slapp cykla i detta vädret,sen har jag bara vart hemma och tagit det lugnt..gått runt och fixat lite osv :) Johan kommer hit på kaffe runt 4 tiden också,mysigt!

IMG_8274.JPG

Puss&Kram//Melliie

Wanties from IvyRevel.

Detta vill jag gärna ha,ser så himla mysigt ut och nya mjukisbyxor behöver jag verkligen.
Dessa finns att köpa här för 599 kr.

ivyrevel-ss15-sweatpants-black-queen-new-black-front-1

Puss&Kram//Melliie

1 månad kvar.

Idag är det exakt 1 månad kvar tills jag fyller 24 år. Det går så himla fort nu för tiden,eller hur? Lite smått skrämmande faktiskt. Familjen har redan börjat fråga mig vad jag önskar mig,men jag har faktiskt ingen aning? kommer verkligen inte på något som jag verkligen vill ha? Men är nog dags att börja fundera på det nu. Något kommer jag nog på ;)

IMG_7655

Puss&Kram//Melliie

Just nu.

Åh vad mätt jag är,ätit massa våfflor och är fortfarande kvar hos mammas bror och firar han! Men nu röker jag på min e-cigg och ska strax gå in igen. När jag kommer hem ska jag ta på mys kläder och kolla favorit serien hela kvällen tänkte jag ;) vi hörs sen!

IMG_8130.JPG

Puss&Kram//Melliie

Stress & stress.

Haft underbara dagar hos min pojkvän :) kom hem runt halv 2,tvättade & duschade och nu är jag syrran & mamma på g till mammas bror för att äta våfflor eftersom han fyller år :) sen blir det hem och bara ta det lugnt! Har på mig jeans & en mysig tjocktröja!

IMG_8126.JPG

Puss&Kram//Melliie