Jobb nu!

IMG_0989.JPG

IMG_0988.JPG

Leker i programmet

collage10

Super skoj att trixa med sin egna header, dock ska inte detta vara min header utan som jag skrev igår så leker jag bara lite för att se vad det finns för möjligheter..jag måste verkligen ta nya bilder till en ny header, denna headern är sparad i PNG men det syns inte via blogginlägg, det är alltså inte vit bakgrund egentligen! men nu ska jag fortsätta leka lite i programmet så jag har lärt mig en hel del tills jag orkat ta nya bilder och fixa min riktiga header med andra ord ;) skoj!!

Wanties!!!

 

have2have_brands_sneakers_med_guldkedja_neahave2have_brands_sneakers_med_guldkedja_nea_3

Mellanmål!

IMG_0968.JPG
Till mellanmål blev det gröt med kanel & äpple.. Ingen mjölk & inget socker, super gott!!!

Sweet

IMG_0966.JPG

IMG_0965.JPG
Kom hem för en stund sedan, vart en härlig joggingrunda :) nu har jag precis duschat så blir lite frukt på balkongen! 

Puh

IMG_0961.JPG

IMG_0962.JPG
På väg hem nu, blir att byta om direkt sen ut & jogga.. Puh ska bli skönt när allt är gjort ;)

Möte nu!

IMG_0957.JPG

Lunch!

IMG_0954.JPG
Lunch nu ;) som vanligt sitter jag ute & röker istället! In & jobba vid 12 igen sen slutar jag som sagt 12:30 sen vidare direkt på möte :)

Jobb!

IMG_0947.JPG
Är på väg till jobbet just nu, as kallt ute ju!! Slutar 12:30 sen iväg på ett möte vid 13:15 och efter det blir det direkt hem och byta om sen ut & jogga med syrran.. Fullt upp idag helt enkelt ;) vi hörs senare!

Fixar&trixar

collageutan

Laddat ner ett gratisprogram till min Mac där man kan fixa sina egna headers, vilket hade varit super skoj att kunna och slippa be om hjälp varje gång man vill ändra sin header..men detta kommer ta tid att lära sig ändå för vill ju inte ha en skit header..headern ovanför är bara test/övning..gamla bilder också! men när jag lekt lite i programmet och kan det så blir det att fixa en helt ny header med nya fräscha bilder! Här la jag inte till text, utan bara bilder för att helt enkelt testa mig fram..